Om oss

Jag heter Göran Forsberg och jag har väl bott den största delen av mitt liv i Bålsta som ligger ca 5 mil norr om Stockholm.
Bor idag tillsammans med min fru Ann och vår dotter Evelina och vår son Elliot och vår dotter Elin. 

            

Ann & Evelina 2010

Vi utökade bil familjen 2015 med en Camaro Z28 till Ann

Vår mönstring CAOS 2016

 

Jag har väl alltid varit en stor kattälskare. Min första Birma katt kom 1994 och var en 6-årig blåmaskad hona som hette S*Lifra’s Blue Dorinda.

Har man en gång haft en Birma så är man såld för denna rasen. Under senare åren har det även blivit en och annan kattutställning. Idag har vi 8 honor och 2 hanar. Se mera under mina katter.

Mitt stamnamn S*Purrs Corvette fick jag registrerat Januari 2002. Namnet kommer från min andra stora hobby bilar!
Vi är medlem i Club Corvette Sweden och Club Corvette Camaro som är en mycket trevlig mötes plats med många olika aktiviteter under sommaren.
Nu är man ju inte ensam om detta intresse i min släkt, utan han som startade detta var min far 1991 då han skaffade sin första Corvette och även min fru Ann har detta intresse.
När min far beslutade att han skulle byta modell tog jag chansen att köpa hans gamla.

Har tidigare varit engagerad i olika kattklubbar och har även suttit som styrelsemedlem under åren 2003-2016. Jag har innehaft posterna som suppleant och kassör, men har även suttit med som suppleant och vice ordförande i Birma sällskapet.

Jobbar idag på ett företag som heter Ferner Elektronik som säljare för mätinstrument.


Fotograf Björn Forsberg